Foto: Foto: Pressbild

Media Markts pop up kör hem paket – på julafton

För fjärde julen i rad öppnar Media Markt en pop up i Gallerian i Stockholm. I år lockar de också kunderna med ett exklusivt erbjudande: Gratis hemleverans– även på julafton.
Text: Andreas Dyrberg Skog
Annons:

Media Markt har redan ett varuhus på nedre plan i Gallerian. Tanken är att pop up-butiken, som öppnade i går, ska ge ytterligare en exponeringsyta.

– Det är många turister som julhandlar i Stockholm och alla känner kanske inte till att vi finns på nedre plan. Pop up-butiken ger oss ökad synlighet, lockar kunder som vill handla enkelt och snabbt – och ökar kundflödet till den ordinarie butiken, säger Andreas Sterley, butikschef på Media Markt i Gallerian.

Årets pop up har ett läge längre fram i Gallerian än tidigare. Den har också en egen entré.

– Det är mer som en riktig butik i år, säger Andreas Sterley.

Sortimentet är fokuserat på julklappstips och nyheter. Genom ett samarbete med Urb-it erbjuder Media Markt också gratis hemleverans inom Stockholm för alla som handlar i pop up-butiken.

– Genom samarbetet med Urb-it får kunderna hem varorna fint inslagna och försedda med julklappsrim skrivna av Pernilla Wahlgren och Edward Blom. Vi och Urb-it levererar till och med på julafton för de som är bortresta och ändå vill överlämna en julklapp på rätt dag, säger Andreas Sterley.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...