Foto: Foto: Michael Sandsjö

Market till Almedalen: ”Handeln som bransch har större aktivitet än någonsin”

Market finns på plats under Almedalsveckan på Gotland nästa vecka. ”Det känns som att vår bransch har större aktivitet än någonsin”, säger Pontus Edman, redaktionschef.
Text: Daniel Norman
Annons:

I helgen inleds den traditionella Almedalsveckan i Visby på Gotland. Från Market finns chefredaktör Marit Nordkvist, redaktionschef Pontus Edman och reporter Michael Sandsjö på plats. 

– Vi åker dit för att bevaka evenemanget ur ett handelsperspektiv. I år känns det som att vår bransch har större aktivitet än någonsin i Almedalen, säger Pontus Edman.

Vad ska ni göra där?
– Rapportera om frågor som rör handeln. Frågorna är många och utbudet av seminarier som rör handeln är som sagt gigantiskt.

Var kan man följa er rapportering?
– Via sajten, market.se. Men vi kommer också att skicka nyhetsbrev om det senaste nyheterna. Det blir både text, bild och rörligt.

Vad missar inte du under Almedalsveckan? Nått du vill tipsa om?
– Vi på Market har gjort en större undersökning där vi kan konstatera att brotten är den fråga som flest handlare och butikschefer håller högst. Där vill jag höra vad inrikesminister Anders Ygeman (S) har att säga i den frågan. Men det finns många event jag helst inte missar, Apples bland annat.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...