Foto: Susan Garpensund

Logistik temat för nya Market Magasin: ”Faktor som bara blir viktigare”

Logistik är temat för nya Market Magasin som kommer ut i dag. ”Ett outtömligt ämne och en faktor som bara blir viktigare och viktigare för retailers på alla nivåer”, säger Markets reporter Michael Sandsjö.
Text: Daniel Norman
Annons:

Nya Market Magasin sätter logistiken i fokus.

– E-handelns utveckling ställer höga krav på leveranserna i dag och den som inte tar logistiken på allvar riskerar att få problem både med lönsamheten och tillväxten. Och i slutändan handlar ju allt om att leverera kundnytta. Att inte bara motsvara förväntningar utan till och med överträffa dem. Det har vi tittat lite närmare på, ur olika aspekter, säger Michael Sandsjö.

Själv har han bland annat gjort en längre intervju med Postnords vd Annemarie Gardshol.

– Eller intervjuer, för vi sågs vid två tillfällen. I dag, då allt ska gå väldigt snabbt hela tiden, är det en ynnest att få dra ned tempot en aning och skriva lite längre.

Hans kollega Kalle Östgren lyfter även han fram ett jobb som han tycker var extra kul att göra.

– Just det här numret skulle jag vilja säga att dyka ned i Zalandos logistik och prata med utvecklingschefen Carl-Friedrich zu Knyphausen, jag är fascinerad över hur Zalando, även att de vuxit till en e-handelsjätte, lyckats fortsätta vara ”a startup at heart” och fortsätta testa, testa och testa nya logistik- och last mile-idéer, säger Kalle Östgren.

Vad tycker du att läsarna inte får missa i nya Market Magasin?
– Andreas Dyrberg-Skogs granskning av handelns transporter är en skrällande väckarklocka. Vad är det som rullar på vägarna, egentligen? Tusentals utländska lastbilar misstänks köra olagliga transporter i Sverige och handeln blundar för det. Sedan är Mickes intervju med Postnords Sverige-vd Annemarie Gardshol riktigt bra läsning.

Om du inte får Market Magasin hem i din brevlåda kan du läsa den digitalt här.

Vill du i fortsättningen få magasinet hemskickat, fyll i dina uppgifter här. Det gäller även dig som redan får tidningen hem.

Samma ämne:
Annons:

Analyser

Loading...