Lagerhaus byter läge i Jönköping – lämnar plats för ny storaktör i Sesamgallerian

Lagerhaus förbättrar sitt läge i Jönköping och flyttar från Sesamgallerian till Östra Storgatan. Samtidigt öppnar en stor, ännu okänd aktör, butik i gallerian.
Text: Michael Sandsjö

Det rör på sig i Jönköpings centrum.

Stadium och McDonalds lämnar sina lokaler på Östra Storgatan och gör plats för Lagerhaus, som därmed öppnar sin 41:a butik.

Den 23 november är det dags för invigning på 350 kvadratmeter.

– Vi är jätteglada över vårt nya förbättrade läge. Vi vet att det finns många passionerade inredningsintresserade i Jönköping och vi hoppas att vi kan inspirera fler till att dekorera hemmet och middagsbordet, säger Caroline Hjelte, VD på Lagerhaus.

Det hål som inredningskedjan lämnar efter sig i Sesamgallerian kommer att fyllas av en ännu okänd hyresgäst, som enligt uppgifter till jp.se tar hand om hela ytan på 3000 kvadratmeter.

– Lagerhaus var tvungna att flytta så att vi kunde lösa det här och vi har jobbat tillsammans med dem och Lundbergs Fastigheter. Det känns jättebra för oss. Nu får vi en stor, stabil hyresgäst samtidigt som det blev en bra lösning för Lagerhaus, säger Tommy Fritz, vd på fastighetsbolaget Tosito.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...