Lager 157 fortsätter att växa i Norge - öppnar tredje butiken i mars

Lager 157 fortsätter att växa i Norge och öppnar i mars 2020 sin tredje butik på norsk mark: en big box på Avenyen i Sørlandsparken i Kristiansand. I april öppnar också en ny svensk butik i Storstockholm.
Annons:
Text: Marie Hillblom
Annons:

Under 2019 har Lager 157 öppnat butiker på sju orter, varav två i Norge. Kedjan konstaterar nu att Norge är en marknad som man vill fortsätta att etablera sig på. 26 mars planerar Lager 157 att öppna en big box-butik i Kristiansand.

– Big box-formatet är en stor del av vårt dna. Här har vi alla möjligheter att presentera konceptet i sin helhet i stora och luftiga avdelningar. Precis som i Sandnes kommer butiken att få en riktigt maffig jeansavdelning, säger Mattias Wik, projektledare på Lager 157, i ett pressmeddelande.

I slutet av november öppnade Lager 157 sin butik i Sandnes och det var också då som kontraktet till butiken i Kristiansand undertecknades.

Kedjan konstaterar att försäljningen i butiken i Sandnes legat i linje med kedjans större butiker i Sverige.

2020 kommer också att innebära fortsatt expansion i Sverige. 8 april öppnar kedjan i Farsta Centrum. Johanna Winter, operativ chef, uppger att det här är en etablering som Lager 157 sneglat efter en lång tid.

– Läget i direkt anslutning till tunnelbanan och var kartnålen förhåller sig till våra övriga Stockholmsbutiker är viktiga aspekter i valet av plats. Nu påbörjar försäljningsorganisationen omgående rekryteringar till de tyngre tjänsterna i butikerna, säger Johanna Winther.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...