Kronan värvar ny toppduo till e-handelssatsningen: ”Öka vår tillväxt digitalt”

Kronans Apotek vill växa online. Nu stärker man kompetensen inom området genom att värva Hannes Hasselroth från Peak Performance som e-handelschef och Charlotte Stedheim från Novamedia som försäljningschef online.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

– Kronans Apotek har en stark e-handel idag och vi har en tydlig målsättning att stärka kundupplevelsen och öka vår tillväxt i digitala kanaler. Både Hannes och Charlotte kommer att bli en stor tillgång för oss, säger Anna Wallenberg, Försäljningsdirektör på Kronans Apotek.

Hannes Hasselroth kommer närmast från Peak Performance där han varit direktör för global retail och e-handel.

I sin nya roll blir hans jobb att stärka kundfokus, erbjudandet och utvecklingen av apotekskedjans e-handel.

– Jag har länge haft en stark övertygelse att kunder inte handlar i isolerade silos. Målet måste vara att kunna erbjuda samma valmöjligheter till Kronans Apoteks 2,6 miljoner kundklubbsmedlemmar oavsett kanal, säger han i en kommentar.

16 september börjar Hannes Hasselroth hos Kronans Apotek.

Charlotte Stedheim kommer närmast från Novamedia, som bland annat ligger bakom Postkodlotteriet, där hon varit ansvarig för affärsverksamheten och chef för online.

Hos Kronans Apotek får hon det övergripande ansvaret för att driva vidareutveckla den digitala marknadsföringen och försäljningen.

– Potentialen för digital försäljning inom bolaget är enorm. Jag lockas av utmaningen att ta bolagets e-handelssatsning till nästa nivå, säger hon.

26 september börjar Charlotte Stedheim sitt nya jobb. 

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...