Kjell & Company värvar från Apoteket – Eric Lundberg blir ny vd

Apotekets marknadsdirektör blir ny vd för Kjell & Company. Eric Lundberg börjat sitt nya jobb under hösten. Han ersätter Andreas Rylander som varit tillförordnad på posten.
Annons:

– Jag brinner för detaljhandeln och ser med stor glädje fram emot att få bidra till Kjell & Companys fortsatta tillväxtresa. Hela detaljhandeln befinner sig i en spännande förändring med starkt fokus på digitalisering och nya kundbeteenden. Kjell & Company har en stark företagskultur, ett attraktivt kunderbjudande och en stark tillväxt i såväl butik som e-handel och är väl positionerade för att möta marknadens förändringar och krav, säger Eric Lundberg i en kommentar. 

Han kommer att börja det nya jobbet under hösten. I dag är han marknadsdirektör för Apoteket AB. Tidigare har han varit marknadschef för Bauhaus och Lidl. 

– Vi är mycket glada över att kunna rekrytera Eric Lundberg till Kjell & Company. Han har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom handel och e-handel och kommer framgångsrikt tillsammans med övriga medarbetare fortsätta utveckla Kjell & Company på den fortsatta tillväxtresan som bolaget står inför, säger styrelseordförande Peter Möller. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...