Kappahl-chefen har respekt för makt: ”Stort ord som lätt kan missbrukas”

Camilla Wernlund, som basar över Kappahls nya affärer, kan bli Handelns Mäktigaste. ”För mig handlar makt om att omvandla det till möjligheter”, säger hon.
Text: Daniel Norman
Annons:

Camilla Wernlund är chef för Kappahls nya affärer och har bland annat varit med och utvecklat  Kappahls framgångsrika barnkoncept Newbie. 

Hon är en av hittills 58 kandidater till att bli Handelns Mäktigaste. 

– Självklart är det smickrande och förhoppningsvis resultatet av min insats i företaget och i branschen under en lång tid. En av förutsättningarna är att jag verkar i ett företag där varje medarbetare och ledare tar fullt ansvar för de bedrifter och resultat man kreerar, det vill säga där insatsen från varje medarbetare bidrar till individen, teamets och  företagets framgång. 

Känner du dig mäktig?
– Mäktig är ett stort ord som lätt kan missbrukas. Jag känner mig mäktig i form av av att jag får  jobba med det jag brinner för och att jag har förtroende för det arbete jag utför. Jag har stor respekt för att jag i min roll har en stor påverkan och försöker hantera det med största respekt

Vad är makt för dig?
– För mig innebär det att omvandla makt till möjligheter, att påverka en positiv utveckling för det jag brinner för. Det blir en win win för mig och och varumärket, säger Camilla Wernlund. 

 Listan med 58 kandidater har plockats fram av en jury bestående av sju personer från Markets och syskontidningen Icanyheters redaktion.

Via en öppen nominering ska ytterligare tio personer utses innan omröstningen startar. Nominera din kandidat här! 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...