Foto: Kristoffer Olsson

Jysk fortsätter att flytta butiker: ”Lokalerna passar inte de behov vi har”

Jysk fortsätter att flytta butiker. Ytterligare två ska få nytt läge under det här räkenskapsåret.
Text: Daniel Norman
Annons:

– Anledningen till att vi väljer att flytta butiker har ofta att göra med att lokalen inte passar de behov vi har i dag, till exempel storleken på butiken, butikens utformning eller att vi vill skapa en bättre arbetsmiljö för våra medarbetare, säger, PR- och kommunikationschef Sandra Martinsson.

Förra veckan nyinvigdes butiken på Erikslund i Västerås och den i Angered efter att de flyttat till nya lokaler.

– Vårt räkenskapsår löper fram till sista augusti. Så från och med nu och fram till räkenskapsårets slut kommer vi att flytta ytterligare två butiker, den i Växjö och den i Karlshamn, fortsätter hon.

Totalt kommer sju butiker att ha fått ny placering innan bokslut. Förutom ovan nämnda den i Gränby i Uppsala, den i Landskrona och den i Eslöv.

– Under hösten kan jag inte säga med hundra procents säkerhet hur det ser ut men jag kan se att ytterligare tre flyttar, säger Sandra Martinsson.

2020 kommer kedjans butik i Vimmerby att flytta från lokalerna vid Åbrohallen till handelsområdet Östra Ceos. Detsamma gäller butiken i Mjölby där Jysk lämnar Galleria Kvarnen för att bli sambo med Rusta granne med Lidl vid E4:an.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...