Jollyroom redo för årets viktigaste match – har värvat 200 nya spelare

Jollyroom laddar för kraftig tillväxt under julhandeln. Nyligen flyttade e-handlaren till nya lokaler i Göteborg. Nu rekryteras ytterligare 200 medarbetare för att klara av det ökade trycket.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

– Detta år har varit en viktig milstolpe för Jollyroom. Vi har flyttat samtliga avdelningar till Campus Jollyroom och ser omgående dess fördelar med att samla lager, kontor och showroom/outlet på en och samma adress. Vi känner oss redo för den viktigaste matchen som spelas i år: julhandeln. Alla lagdelar har arbetat hårt under året för att skapa rätt förutsättningar för tillväxt, vi har bland annat utökat vår autostore med 56 400 lådor och tio robotar samt förstärkt organisationen med många duktiga medarbetare. Vi förväntar oss en betydande tillväxt nu resterande delen av året, säger vd Ole Sauar i en kommentar. 

Lagret, där alla verksamhet nu är samlad i Sörred nära Göteborgs hamn, är 70 000 kvadratmeter stort. Det är fyllt med produkter till ett värde av 500 miljoner kronor. Inför jul kommer drygt 500 personer att arbeta där. 

200 nya medarbetare har rekryterats till lager och kundservice inför högsäsongen. Intresset för att arbeta hos Jollyroom är stort. Bolaget fick fler än 5 000 ansökningar. 

– Det är otroligt roligt att se hur många som är nyfikna på Jollyroom som arbetsplats, säger HR-chef Terese Fernbring,

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...