Jätteintresse för speciella Muminmuggen – nu för över 10 000 på Tradera

Intresset var minst sagt stort när Arabias exklusivt framtagna Muminmugg släpptes för försäljning igår. Och redan nu kan den som missade tillfället hitta muggen på auktionssajten Tradera – för tio tusen kronor.
Text: Michael Sandsjö
Annons:

Utanför popup-butiken på Odenplan i Stockholm och på  Ittalas Outlets i Haparanda och Höganäs ringlade sig köerna långa en bra stund innan försäljningen av den speciellt framtagna samlarmuggen inleddes.

I skånska Höganäs kom kunder hela vägen från Norge för att handla.

Den som inte fick ledigt från jobbet, men som ändå vill lägga vantarna på en, kan lätt och ledigt surfa in på nätet – men några fynd blir det svårt att göra.

På auktionssajten Tradera är muggen, speciellt framtagen med anledning av Muminskaparen Tove Janssons födelsedag, uppe i över tio tusen kronor.

Muminmuggen släpptes i begränsad upplaga under ett dygn och förutom att säljas i  Iittala Outlets samtliga butiker i Sverige gick den alltså även att hitta i den speciella endagarsbutiken på Odenplan i Stockholm (bilden), på Moomin.com samt på Arabiastore.fi och Arabiastore.eu (och utvalda butiker i Finland).

Samma ämne:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...