Foto: Gustaf Olsson

Indiska har fått mersmak för outlets – öppnar en andra i mitten av maj

Indiska öppnar en till outlet. Just nu söker kedjan personal till butiken i Angered centrum. ”Vår plan är att öppna i mitten av maj”, säger försäljningschef Eric Holmén.
Text: Daniel Norman
Annons:

14 april öppnade Indiska en tillfällig outlet i Kungens kurva i Huddinge. 

– Butiken i Heron city har motsvarat våra förväntningar än så länge, säger Eric Holmén som avslöjar att den håller öppet till 30 juni. 

Redan nu har kedjan bestämt sig för att öppna ytterligare en. 

– Precis som i Heron city täcker Angered ett geografiskt område där vi i dagsläget inte har någon butik. Vår plan är att öppna butiken i Angered i mitten på maj. Den kommer sedan att ha öppet till och med 30 juli, säger Eric Holmén. 

Planerar ni att öppna fler outlets? 
– Vi utvärderar ständigt våra möjligheter att hitta sätt för att öka vår försäljning, de två outlets som vi nu öppnar är beviset på det. 

Eric Holmén berättar att kedjan den närmaste tiden kommer att fokusera på att flytta butiken vid Hötorget i centrala Stockholm till ny adress, var vill han inte avslöja än. 

– Det känns väldigt kul att efterfrågan på vårt koncept är stort och framöver hoppas vi kunna presentera några nya butiker på strategiskt utvalda ställen, säger han. 

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...