Indiska förstärker i topp – här är kedjans senaste värvningar: ”Helt avgörande för fortsatta resan”

Indiska förstärker laget. Kedjan har värvat en ny inköpschef och en kreativ chef till ledningsgruppen. ”Helt avgörande för Indiskas fortsatta förändringsresa”, säger vd Karin Lindahl.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

Lena von Segebaden är ny inköpschef hos Indiska. Närmast kommer hon från Lexington där hon var ansvarig för affärsområdet kläder. 

– Indiska är ett starkt varumärke med en unik position som jag följt på håll under flera års tid. Jag ser stor potential i både mode och heminredning och ser fram emot att fortsätta arbete med att stärka relationerna i leverantörsledet samt att tillsammans med alla kompetenta medarbetare fortsätta förvalta och förnya sortimentet med kund i fokus, säger hon i en kommentar. 

Helena Leach Squire blir ny kreativ chef. Tidigare har hon jobbat med att utveckla design- och varumärkesupplevelser för företag som Ittala, Helly Hansen, Casall och Buster+Punch. 

– Indiska för mig, representerar ett etablerat livstilsvarumräke som skiljer sig från mängden genom sitt ursprung. För att befästa vår särskiljning behöver vi dock bli ännu tydligare som varumärke. Det är den utmaningen jag ser fram emot, att få kristallisera unikiteten i vårt uttryck och sätt att nå ut till vår målgrupp, säger hon. 

Vd Karin Lindahl är nöjda med sina senaste värvningar. 

– Förmågan att hitta kompetenta ledare och medarbetare är helt avgörande för Indiskas fortsatta förändringsresa. Jag är stolt över att vi lyckats rekrytera Lena och Helena och efter bara några veckor tillsammans kännder jag redan att vi kommer att bli ett riktigt starkt team, säger hon. 

Bägge kommer att ingå i Indiskas ledningsgrupp.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...