I dag lanserar Clas Ohlson sin fixartjänst: ”Möta de behov våra kunder har”

Tjänsten har varit omtalad en längre tid och efter flera skarpa tester lanserar nu Clas Ohlson Clas Fixare i centrala Stockholm samt i Bromma, Solna och Sundbyberg.
Text: Michael Sandsjö
Annons:

– Marknaden för tjänster i hemmet växer kraftigt och med Clas Fixare kan vi fullt ut möta de olika behov som våra kunder har – allt från smarta produkter och rådgivning till mer praktisk hjälp i hemmet, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

En dimmer som inte fungerar som den ska. En router som krånglar. För att inte tala om alla golvlister som väntar på att bli ditspikade.

När Clas Ohlson i dag trycker på start för den nya tjänsten, Clas Fixare, kan kunder i delar av centrala Stockholm och i Bromma, Sundbyberg och Solna se fram emot en utbyggd palett av service.

Sådant du har svårt att få gjort, själv.

Tjänsten kompletterar Clas Ohlsons befintliga erbjudande och markerar ett nytt steg i hur företaget vill hjälpa sina kunder att förbättra vardagen genom smarta och praktiska lösningar i hemmet.

– Club Clas-medlemmar kan boka Clas Fixare-tjänster direkt i den nya appen. Inom kort kommer appen även erbjuda möjlighet till rådgivning via video. Clas Fixare kan också bokas inne i våra butiker, initialt i Bromma Blocks, Solna Centrum och i Mall of Scandinavia i Solna, säger Fredrik Uhrbom.

I ett första steg erbjuds tjänsten Clas Fixare till kunder i centrala Stockholm samt i Bromma, Solna och Sundbyberg. Vidare utrullning av tjänsten planeras att ske under 2019.

– Många kör med externa service-partners, men vi har valt att bygga en egen organisation tillsammans med Pegital Investment AB som utvecklar och deläger tjänsteföretag. De som jobbar med Clas Fixare är dels medarbetare från vår butiksverksamhet med hantverksbakgrund och dels externt rekryterade specialister inom EL och VVS. Det gör att vi får möjlighet att komma närmare våra kunder och kan ta med oss viktiga kundinsikter för att ytterligare förstärka vårt värdeerbjudande, avslutar Fredrik Uhrbom.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...