HUI stärker organisationen – Monica Bruvik blir ny affärsutvecklare

HUI Research rekryterar Centrumutvecklings tidigare vd Monica Bruvik som affärsutvecklare inom köpcentrum och fastigheter. ”En av landets bästa”, säger vd Jonas Arnberg.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

HUI Research ser ett ökat analysbehov och nyrekryterar därför. 

– Efterfrågan på kunskap om var och hur vi bygger framtidens handelsplats, hur de smartaste affärsmodellerna ser ut och hur konsumtion och konsumentbeteendet utvecklas medför att vi vill bredda vår kompetens, säger Jonas Arnberg i en kommentar. 

Bland annat blir Monica Bruvik från januari affärsutvecklare för köpcentrum och fastigheter. Hon kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp. 

– Med Monica får vi en av landets bästa affärsutvecklare och vi kompletterar och stärker vårt erbjudande till våra kunder i att hitta framgångsrika affärsmodeller för handeln, säger Jonas Arnberg. 

Hon kommer närmast från WSP där hon varit gruppchef. Tidigare var hon vd för centrumutveckling. 

– Jag ser fram emot att börja på branschens intressantaste handelsanalysföretag. HUI har marknadens bästa förståelse för e-handel och dess effekter på köpbeteende, detaljhandelsföretag och köpcentrum. Mitt bidrag kommer vara att vaska fram nya affärsmöjligheter för köpcentrum och fastigheter i den digitalt omvälvande marknad vi ser i dag, säger Monica Bruvik. 

HUI Research har även rekryterat Felix Åberg som ny analytiker med ansvar för samhällsekonomisk analys. Han kommer närmast från United Minds där han varit analytiker och gruppchef och har en bakgrund hos Svensk Handel. 

Ola Nevander blir ny detaljhandelsanalytiker. Han kommer närmast från Handelsbanken . 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...