Hon är en mästare på centrumutveckling – prisades för sitt arbete

Hanna Candell är Årets centrumutvecklare. ”Även i år hade vi tre mycket starka kandidater och juryn hade en tuff uppgift att utse en vinnare”, säger Marlene Hassel, ordförande för Sveriges centrumutvecklare.
Text: Daniel Norman
Annons:

Juryns motivering:

För ett kreativt, visionärt och strategiskt ledarskap, som leder utvecklingen mot framtiden genom ett förankrat och engagerande arbetssätt. Detta har givit tydliga resultat, både inom samverkan och nätverk, men också genom synbara åtgärder i den fysiska miljön.

Utmärkelsen Årets centrumutvecklare tilldelas en person som arbetar med centrumutveckling i en stadskärna, handelsplats eller köpcentrum och som på ett framgångsrikt sätt genomfört en utvecklingsprocess, projekt eller kampanj.

Finalisterna var Hanna Candell från Helsingborg, Jimmy Ekborg från Osby och Sanna Westerberg från Halmstad.

Det var Hanna Candell som fick motta priset under Svenska Stadskärnors årskonferens i Linköping i går kväll.

– Även i år hade vi tre mycket starka nominerade kandidater och juryn hade en tuff uppgift i att utse en vinnare. Man känner en enorm stolthet när man ser vilken hög kompetens och bra ledarskapsförmåga våra yrkesverksamma inom området har. Vi vet vilket hårt arbete som ligger bakom och i år gratulerar vi Hanna till en välförtjänt seger, säger Marlene Hassel i en kommentar.

Hanna Candell själv är mycket glad och stolt över utmärkelsen.

– För mig är den ett kvitto på det målmedvetna arbete som vi gjort i Helsingborg där vi tillsammans jobbar för en levande stadskärna. Det finns ett tydligt fokus och mängder med eldsjälar bland hotellen, krögarna och affärerna som tillsammans med staden arbetar i varje möte med invånare, besökare och företag för att lyfta Helsingborg.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...