Hon är årets Ruter Dam: ”En ung vd, som vi lär följa som förebild framöver”

Susanne Ehnbåge hyllas åter för sitt ledarskap. Nu har hon utsetts till årets Ruter Dam. ”Feedback i den här formen är fantastiskt och ger givetvis mycket positiv energi”, säger hon.
Text: Daniel Norman
Annons:

Årets Ruter Dam har delats ut sedan 1990 till den kvinna som befordrats till den mest inflytelserika chefsposten i det svenska näringslivet under senare tid. 

I år går utmärkelsen till Susanne Ehnbåge, vd och koncernchef för Netonnet Group. 

– Susanne Ehnbåge är koncernchef i en snabbrörlig bransch med låga marginaler. Teknik och konkurrens utvecklas i svindlande hastighet, liksom affärsmodeller där butiker ska hitta plats i konkurrens och samarbete med näthandeln. Susanne Ehnbåge ska med styrelsens och ägarnas stöd leda Netonnet in på börsen. Hon är en ung vd, som vi lär följa som förebild framöver, säger Gunilla Arhén, som instiftade priset. 

Mia Brunell Livfors, vd för Axel Johnson, Ann Carlsson, vd för Apoteket och Sonat Burman-Olsson, tidigare vd för Coop Sverige finns bland de tidigare pristagare. 

– Jag är oerhört glad och hedrad över att få Ruter Dams fina hedersutmärkelse. Att få en återkoppling och feedback i den här formen är fantastiskt och ger givetvis mycket positiv energi. Energi till att fortsätta att ha modet att ständigt förändra oss till att bli bättre, säger Susanne Ehnbåge i en kommentar. 

Utmärkelsen delas ut på Ruter Dam-dagen senare i höst. På Retail Awards i maj fick Susanne Ehnbåge ta emot utmärkelsen Årets ledare

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...