Härifrån levererar H&M Home över hela världen: ”Läget ger möjligheter”

H&M Home har öppnat en konceptbutik på heta Regent Street i centrala London. Därifrån erbjuds hemleveranser över hela världen.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

Det är inte bara i Sverige som H&M Home öppnar konceptbutiker.

I slutet av april öppnade modejätten en heminredningsbutik på Regent Street mitt i centrala London.

– Det är en legendarisk gata mitt i centrala London, så det här var ett perfekt läge för oss när vi nu satsar på våra egna konceptbutiker runt om i Europa. Här hoppas vi kunna inspirera både Londonbor och andra besökare med vårt inredningskoncept, säger marknads- och kommunikationschef Camilla Henriksson till Market.

Butiken är drygt 700 kvadratmeter stor och skiljer sig lite från de enheter som H&M Home öppnat i Sverige.

– Butiken har, för oss, en ny nivå av inspiration, kundservice och samarbeten. För öppningen har vi exempelvis samarbetet med auktionshuset Christie´s där vi inspirerar med inredning av antika föremål och modern design, säger Camilla Henriksson.

Hon berättar vidare att H&M:s kafésatsning It´s pleat fått ta plats i butiken som också har en blomavdelning.

– Vi har också utvecklat kundservicen vidare med både mer personlig service och tekniska lösningar och en av de större nyheterna är att vi, i just denna butik, kommer att kunna erbjuda hemleverans världen över.

H&M Home har höga förväntningar på butiken.

– Läge och storlek ger oss möjlighet att testa nya saker för våra konceptbutiker, säger Camilla Henriksson.

Planerar ni att öppna fler konceptbutiker runt om i världen?
– Ja, det gör vi. Vi är mycket glada och tacksamma över den positiva responsen våra konceptbutiker fått hittills och ser fram emot att kunna utveckla vårt koncept ytterligare. Var och när vi kommer att öppna fler konceptbutiker ber jag att få återkomma om längre fram. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...