Här värvar Media Markt från värsta konkurrenten: ”Finns många möjligheter”

Magnus Mannesson är ny varuhuschef för Media Markt i Gallerian i Stockholm. Närmast kommer han från Elgiganten där han haft motsvarande roll i Kungens kurva.
Text: Daniel Norman
Annons:

Magnus Mannesson har arbetat inom detaljhandeln i 18 år.

Han började som vice butikschef för Coop Power. Efter det har han varit varuhuschef inom Siba, Ica Maxi, Jula och nu senast Elgiganten.

Nu har Media Markt värvat honom för att leda arbetet i varuhuset i Stockholm city.

– Jag trivs verkligen med att arbeta inom detaljhandeln, det händer så mycket hela tiden. Hemelektronikbranschen är dessutom en komplex och utmanande bransch med ett högt tempo och det känns spännande att nu axla rollen som varuhuschef för Media Markt i Gallerian, säger han.

Gallerian genomgår just nu en stor förändring.

– Jag har arbetat inom detaljhandeln i snart två decennier men det är första gången jag leder ett varuhus inne i city och det känns särskilt kul att ta över nu när ombyggnation börjar närma sig sitt slut, här finns många möjligheter, säger Magnus Mannesson.

Tidigare varuhuschefen Andreas Sterley har valt att lämna kedjan.

– Planen var egentligen att han skulle tillträda tjänsten som regionchef för Stockholm och norrland inom Top-Toy, säger Jenny Pedersen, pressansvarig hos Media Markt, till Market.

Han ser sig nu om efter nya utmaningar.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...