Här storsatsar Indiska i Stockholm – öppnar första av flera konceptbutiker

Efter två rekonstruktioner och ett bantat butiksnät satsar Indiska igen. Om två veckor öppnar kedjan en konceptbutik vid Stureplan i Stockholm. ”Belyser vårt arv”, säger försäljningschefen.
Text: Daniel Norman
Annons:

Dofter, färger och mönster ska inspirera kunderna och skapa en känsla av att besökaren befinner sig på varmare breddgrader. 

Genom bildval, färgstarka fondväggar och inredningsdetaljer vill Indiska knyta an till sitt arv, fast på ett nytt sätt. 

– Det känns oerhört spännande att äntligen kunna presentera en ny butik. Butiken är utformad enligt vårt senaste koncept och symboliserar det nya Indiska där vi belyser vårt arv och historia på ett nytt sätt. Jag ser mycket fram emot att applicera det nya konceptet på fler butiker. Jag kan redan nu avslöja att vi öppnar ytterligare en butik i centrala Stockholm under hösten, säger försäljningschefen Eric Holmén. 

Sortimentet kommer att bestå av mode, accessoarer och heminredning. Via digitala skärmar komma kunderna dessutom att kunna klicka hem varor från kedjans e-handel. Hemkörning erbjuds via Urb-it.  

– Vi är väldigt stolta över att öppna en ny butik där vi kan erbjuda kunderna det vi vill; en känsla av en varmare värld. Vi har lagt stort fokus på atmosfären där dofter och färger kommer fram, liksom stora härliga provrum. Dessutom fortsätter vi vår omnikanal-satsning får det är en självklarhet att både känna och prova varorna, för att sedan enkelt kunna beställa hem dem på plats, säger Indiskas vd Karin Lindahl. 

Butiken, som kommer att ligga på Kungsgatan 5, öppnar lördag 19 maj. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...