Foto: Jamin Pirnia

Här öppnar Lager 157 sin nordligaste butik hittills – blir åttonde etableringen i år

Lager 157 fortsätter att öppna fysiska butiker. Sju har det blivit hittills i år, i oktober är det dags för den åttonde. Enheten i Luleå blir den nordligaste än så länge för kedjan.
Text: Daniel Norman
Annons:

– Det är naturligtvis väldigt roligt att vi nu stärker närvaron i den norra delen av Sverige och går in i ytterligare en stad. Det här handlar om en total omniupplevelse där det behövs en fysisk butik som man kan gå till för att hämta ut, returnera, prova och fråga. Den servicen är en central del för ett starkt varumärke, säger vd Stefan Palm i en kommentar. 

Butiken, som kommer att ligga på det externa handelsområdet Storheden, öppnas i slutet av oktober. Den  blir 1 900 kvadratmeter stor. Kedjan tar ytan som blir över när Media Markt krymper sin verksamhet. 

– Lager 157 har ett starkt varumärke som attraherar stora kundflöden till handelsplatserna där de är etablerade. Det blir ett bra komplement till övriga butiker på Storheden, säger Knut Lauridsen, kommersiell förvaltare för Region norr hos  Svenska Handelsfastigheter. 

Fastighetsbolaget äger de lokaler där Lager 157 ska etablera sig. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...