Här blir Gina Tricot och Sephora sambos på försök: ”Rätt produktmix”

Gina Tricot inleder ett samarbete med den franska Sephora. Den 1 juni flyttar kosmetikkedjan in tillfälligt i tre av deras butiker.
Text: Daniel Norman
Annons:

– Våra kunder älskar smink och Sephora är ett coolt brand som målgruppen ser upp till. De har rätt produktmix och är den starkaste butikskedjan för kosmetik och beauty. Detta blir en helt ny och spännande ”take” på samarbete eftersom vi kopplar ihop kedja med kedja, säger varumärkeschefen Anna Appelqvist i en kommentar. 

Det är i butiken på Fredsgatan i Göteborg samt i den på Götgatan i Stockholm och den i Mall of Scandinavia i Solna som Sephora flyttar in tillfälligt.

Där kommer det att finnas makeup-stationer bemannade av Sephoras skönhetsexperter. Kunderna kommer att erbjudas spännande makeovers med festsnygg makeup och weekend-styling. 

– På Sephora har det alltid funnits en tydlig koppling mellan makeup och mode. Då vi ser att vår kund även gillar att shoppa hos Gina Tricot känns detta som en naturlig förlängning av vår strategi, säger Jenni Österlund, vd för Sephora i Skandinavien. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...