Här är tipsen för dig som jagar julklappar ända in på upploppet

Drygt en vecka kvar till julafton. Har du fastnat i klappjakten? Vi har med hjälp av en rad branschprofiler samlat tips som kan inspirera. Lycka till.
Text: Mikael Sydner
Annons:

För musikälskaren

Pär Winberg, marknadschef, Ginza: Happy Xmas – Eric Clapton
”Julen går i bluesens tecken i år. Åtminstone om vi ska tro Eric Clapton, som släpper sin första platta med idel helglåtar – några klassiker, som ”White Christmas”, "Silent Night", Jingle Bells", och "Have Yourself a Merry Little Christmas", några mindre kända pärlor "Merry Christmas Baby" och en nyskriven jullåt av Clapton själv: "For Love on Christmas Day". "Happy Xmas" är producerad av sångaren och gitarristen tillsammans med veteranen Simon Climie.”

För fotbollsnörden

Maria Edsman, vd, Akademibokhandeln: Jag är fotboll – Zlatan Ibrahimovic och Mats Olsson
”Boken är den perfekta julklappen. Den går att anpassa till alla och är mer än ett ting. Den ger en upplevelse, nya insikter eller bara ren läsglädje. Och just den här boken är ett praktverk som kan tjäna som coffee table bok eller hyllprydnad åt fotbollsnörden.”

För brädspelaren

Johan Nilsson, grundare, Dragon’s Lair: Pandemic
”Julen handlar om att vara tillsammans och vad passar då bättre än ett sällskapsspel där alla samarbetar för att rädda världen. Dessutom finns nu en superfin 10-års jubileumsutgåva att lägga under granen.”

För de mindre

Magnus Berthling, ordförande, Lekia: Den interaktiva hunden Lucy
”Kan sjunga, utföra olika danser och konster och som lärs upp av en mobilapp och sedan styrs av barnens egna röster. Uppskattad av barn även en bit upp i åldrarna och ett bra exempel på hur en traditionell leksak kan utvecklas.”

För gamern

Anton Nilsson, marknadschef, Webhallen: God of War (Playstation 4)
”Det vann nyligen årets spel på game awards vilket var väldigt välförtjänt. De återuppfann hela sitt koncept med spelserien i år och är för mig både den största överraskningen och bästa spelupplevelsen 2018.”

För frihetsälskaren

Nora Ay, kommunikationschef, Netonnet: True wireless-hörlurar
”En produkt som finns i olika prisklasser och som lämpar sig fantastiskt bra till såväl gammal som ung. Jag önskar mig själv ett par.”

För bakfantasten

Joel Falck, vd, Kitchentime: Bakstål – Nordvik
”Förvandlar ugnen till en stenugn. Du gräddar pizza och bröd direkt på stålet och får ett resultat som på restaurang.”

För den hurtige

Karl Eklöf, vd, Stadium Group: Presentkort på sport
”Bästa julklappen är helt klart en vecka på fantastiska Stadium Sport Camp! En julklapp att längta till och som förutom aktivitet och glädje ger goda minnen och vänner för livet. Till oss som inte är 7-15 år är ett hållbart producerat presentkort på sport det bästa. God aktiv jul!”

Samma ämne:
Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...