Han tar över Mathem – plockar ny vd från bemanningsbranschen

Mathem har gjort klart med en efterträdare till Tomas Kull. I december tar Johan Lagercrantz över. Han kommer närmast från bemanningsbranschen.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

– Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Mathem. Bolaget är ledande inom e-handeln för mat, vilket är ett område som växer väldigt och ligger rätt i tiden, säger Johan Lagercrantz i en kommentar.

Han kommer närmast från rekryterings- och bemanningsbolaget Randstad Sweden. Tidigare var han vd för Proffice Industrial and Logistics och för bemanningsföretaget Komet. Han har även en bakgrund inom telekommunikation där han jobbat med försäljning och marknadsföring.

– Jag ser enorm utvecklingspotential i Mathem som i mina ögon är den mest spännande plattformen inom svensk livsmedelsindustri, säger Johan Lagercrantz.

Ordförande Andreas Bernström är nöjd med rekryteringen.

– Johan är en stark ledare, med gedigen erfarenhet och bevisad förmåga att leverera resultat. Han har också ett stort matintresse vilket, i kombination med tio års erfarenhet i bemanningsbranschen, gör honom till rätt person för denna rollen, säger han.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...