Han ska leda Woody till nya segrar – värvas från Sveriges största stålgrossist

I början av året meddelade Woody Bygghandels vd Fredrik Johanson att han kliver av. Nu är det klart med hans efterträdare. Peter Sjödahl, i dag vd för stålgrossisten Damstahl, tar över.
Text: Daniel Norman
Annons:

– Peter är en erfaren och resultatdrive företagsledare med bred kompetens inom både marknad och försäljning. Hans dokumenterade förmåga att skapa ett vinnande lag och hans jordnära sätt gör honom till helt rätt man att lotsa Woody-kedjan mot nya segrar, säger styrelseordförande Rune Karlsson.

Peter Sjödahl tillträder 2 september. I dag är han vd för Sveriges största grossist inom rostfritt stål, Damstahl Group. Tidigare har han jobbat inom bolag som Tibnor, BE och The Empire och har gedigen erfarenhet från b2b-handel.

– Jag är både glad och stolt över att få förtroendet att bli vd för Woody Bygghandeln. Jag tar med mig mina erfarenheter från olika befattningar inom stål- och metallhandeln, säger Peter Sjödahl och fortsätter:

– Vi lever i spännande tider för handeln med ökad digitalisering och försäljning via olika e-handelslösningar. Vi på Woody ska ge den bästa kundupplevelsen i alla våra säljkanaler för att vinna matchen på marknaden.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...