Han ska få fart på försäljningen i Indiskas butiker: ”Väldigt spännande”

Eric Holmén, i dag regionchef inom Kappahl, efterträder vd Karin Lindahl som försäljningschef för Indiska. ”De fysiska butikerna är under stor press”, säger han.
Text: Daniel Norman
Annons:

Karin Lindahl var försäljningschef för Indiska innan hon blev vd och ägare för bolaget. 

Nu har hon rekryterat sin efterträdare. Eric Holmén har de senaste fyra åren varit regionchef inom Kappahl med ansvar för Stockholmsområdet. 

Tidigare har han också varit försäljningschef för Åhléns city och jobbat inom sportbranschen. 

– Retailbranschen står inför stora utmaningar, där de fysiska butikerna är under stor press. Indiska är ett företag med en fantastisk historia, att få vara en del i detta och samtidigt möta de utmaningar som branschen står inför känns väldigt spännande, säger Eric Holmén i en kommentar. 

Under åren på Kappahl har han varit med och genomfört flera koncernövergripande förändringsprojekt. 

– Jag tror att Indiskas unika identitet i kombination med en inspirerande kundupplevelse kommer göra den fortsatta resan framgångsrik. 

Mona Lindskog, ny kvalitet- och hållbarhetschef hos Indiska.

Indiska har också rekryterat en ny kvalitets- och hållbarhetschef i Mona Lindskog. 

Hon kommer närmast från Åhléns där hon jobbat med liknande frågor och varit med och varit med och tagit fram deras kvalitets- och hållbarhetsplattform. Tidigare har hon jobbat inom H&M. 

– Indiska har en fantastisk historia av långsiktiga samarbeten med leverantörer, där man länge legat i framkant gällande socialt engagemang och miljöfrågor. Jag ser fram emot att bli del av detta engagerade team och fortsätta driva modiga initiativ i vår föränderliga bransch, säger Mona Lindskog. 

Vd Karin Lindahl är nöjd med bolagets rekryteringar. 

– Fortsatt arbete inom hållbarhet och försäljning i fysisk butik är två väldigt viktiga delar för Indiskas framtid, säger hon. 

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...