Gina Tricots eget Wahlgrens värld – Bianca Ingrosso i ny kampanj

Gina Tricot har gjort sitt eget Wahlgrens värld. När influencern Bianca Ingrosso frontar kedjans sommarkampanj får vi följa med henne och hennes kompisar på en resa till Portofino i Italien.
Text: Daniel Norman
Annons:

– Att jobba med Gina Tricot har varit en dröm för mig i flera år och att nu få fronta deras sommarkampanj får mig att vilja nypa mig själv i armen. Det känns jättestort att jag ska få se mig själv både på Gina Tricots hemsida och i deras butiker, säger Bianca Ingrosso i en kommentar.

I kampanjen utforskar hon semesterorten Portofino i Italien tillsammans med kompisarna Lovisa Worge och Josefine Caarle, samtidigt som de visar upp en sommargarderob från Gina Tricot.

Under resan och plåtningen har kunderna kunnat följa med bakom kulisserna och ta del av uppdateringar Bianca Ingrosso och hennes kompisar.

– Våra följare och kunder har själva röstat på vem de helst ser att vi samarbetar med och vi har lyssnat. Vi är stora fans av Bianca, hennes sprudlande personlighet och transparens mot sina följare och därför älskar vi kampanjen som andas härlig semesterglädje och äkta vänskap, säger Anna Appelqvist, chef för nya affärer inom Gina Tricot.

Plaggen från kampanjen kommer att finnas till försäljning i utvalda butiker och online från och med i dag.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...