Elon vann storaffär – ska stå för service av vitvaror i kommunala bostäder

Elon ska installera och stå för service av vitvaror i de kommunala bostadsbolagens lägenheter. Avtalet sträcker sig till en början över två år. ”Ett hedersuppdrag”, säger vd Stefan Lebrot.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

Elon har vunnit en upphandling vilket innebär att kedjan ska installera och stå för service av vitvaror hos HBV:s medlemmar. Avtalet sträcker sig över två år med möjlighet till förlängning.

HBV är en medlemsägd inköpsförening med 352 medlemmar, framför allt allmännyttiga bostadsbolag men även flera kommuner.

Tillsammans förvaltar de 850 000 lägenheter.

– Elon har en unik närvaro i hela Sverige och vi har kunniga och serviceinriktade medarbetare med lång erfarenhet. Den här typen av tjänster kompletterar våra butiker på ett bra sätt, genom att stärka vår närvaro i det omkringliggande samhället, säger Jessica Söderlindh, affärsområdesansvarig för B2B inom Elon.

Elon har som mål att bli ännu mer relevanta i svenskarnas vardag. Kedjan ser detta serviceavtal som ett viktigt led i det.

– Vi verkar på en marknad som är i ständig förändring och vi lägger stort fokus på att ständigt utveckla våra tjänster och hitta nya sätt att nå ut med vår expertis. Många medarbetare har redan hört av sig och berättat hur stolta de är över att vi fått detta hedersuppdrag, säger Stefan Lebrot.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...