Elgiganten värvar från TV4 – hon blir kedjans nya marknadschef

Från TV4 till Elgiganten – Camilla Everberg är ny marknadschef hos hemelektronikjätten. ”Jag har fått en väldigt bra bild av Elgiganten och kulturen, men också av de utmaningar som bolaget står inför”, säger Camilla Everberg i en kommentar.
Annons:
Text: Michael Sandsjö
Annons:

Det är en välmeriterad marknadschef som snart sätter tänderna i marknadsledaren Elgiganten och den hårt konkurrensutsatta hemelektronikbranschen.

Camilla Everberg har tidigare varit kanal-och affärschef på TV4, marknadsdirektör på Swedish Match och även haft samma position inom Orklakoncernen.

– Först och främst vill jag ta del av den kunskap och erfarenhet som finns inom bolaget och självklart lära känna teamet och så många andra som möjligt. Sedan hoppas jag naturligtvis att min erfarenhet inom marknadsföring, försäljning, digitala tjänster och affärsutveckling kommer att kunna bidra positivt till Elgigantens utveckling, säger Camilla Everberg.

Vd Niclas Eriksson är nöjd med tillskottet:

– Camilla har en mycket bra erfarenhet från en rad olika positioner i olika bolag och kommer att passa bra på Elgiganten, säger Niclas Eriksson.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...