Elgiganten satsar i nytt köpcentrum: ”Vi har hittat det perfekta läget”

Elgiganten öppnar ett varuhus i Kungfors köpcenter i Skene. ”Det är viktigt för oss att vara tillgängliga för kunderna”, säger vd Niclas Eriksson.
Text: Daniel Norman
Annons:

Varuhuset i Kungfors köpcenter kommer att öppna under 2019. 

– Kungfors köpcenter är redan i dag en attraktiv shoppingdestination och det kommer att stärkas ytterligare med de satsningar som görs just nu. Det är viktigt för oss att vara tillgängliga för kunderna och nu har vi hittat det perfekta läget, säger Niclas Eriksson i en kommentar. 

Ytan på varuhuset blir 1 300 kvadratmeter och byggs enligt Elgigantens nya koncept med flera digitala lösningar. Via skärmar ska kunderna kunna ta del av hela kedjans sortiment på över 20 000 artiklar och beställa dem. Ett servicecenter kommer att hjälpa till med olika tjänster. 

– Kök och företagsförsäljning är affärsområden som växer starkt och det tar vi självklart hänsyn till när vi etablerar nya varuhus. Förutom köksutställningar och ett företagscenter, satsar vi på personlig service med dedikerade kontaktpersoner för våra köks- och företagskunder, säger Niclas Eriksson. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...