Efter vilda spekulationer – här är nya handlarduon i Icas reklamsåpa

I flera veckor har Ica släppt ledtrådar om vem - eller vilka - som kommer ta på sig den vita kavajen i Icas butikssåpa. Det har gissats vilt i sociala medier under den senaste tiden och under söndagskvällen släpptes den första reklamfilmen med de nya handlarna.
Annons:
Text: Andreas Heneborn
Annons:

Vid årsskiftet avslöjade nuvarande Ica-Stig, Loa Falkman, att han snart skulle sluta i Icas reklamsåpa. Sedan dess har Ica släppt ledtrådar både i sina reklamfilmer och i sociala medier.

Spekulationerna om vem kommer ta över efter Loa Falkman har skapat långa kommentarstrådar och vilda gissningar.

Men under söndagskvällen var det dags att avslöja vem den nya handlaren är. 

Den nya handlaren är alltså ett syskonpar, Ica-Stig och Ica-Stina, spelade av Björn Kjellman och Suzanne Reuter.

– Det är väldigt roligt att vara med om att introducera en ny karaktär i Ica-såpan, särskilt som det finns fler kvinnliga handlare idag. Så det här ser jag fram emot, säger Suzanne Reuter i ett pressmeddelande från Ica Gruppen.

De båda är välkända svenska skådespelare med en rad roller inom teater, film och tv bakom sig. Björn Kjellman syntes senast i Netflix-serien Kärlek och Anarki medan Suzanne Reuter hade en betydande roll i SVT-serien Vår tid är nu.

– Att valet föll på just Björn och Suzanne var för att de, förutom att vara några av Sveriges bästa och mest välmeriterade skådisar, har en underbar komisk timing som vi tror och hoppas kommer underhålla svenska folket. Vi ville också ge utrymme för en kvinna att få representera handlarrollen även i våra reklamfilmer, för att spegla de många duktiga kvinnliga Ica-handlare som finns där ute, säger Josefin Lundmark, marknadsdirektör Ica Sverige i ett pressmeddelande.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...