Efter 19 år – Netonnet-profilen lämnar bolaget: ”Kul att prova något annat”

Netonnets PR- och kommunikationschef Nora Ay kliver av – efter 19 år i bolaget. ”Jag har fått möjlighet att testa många olika roller”, säger hon till Market.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

Sommaren 2000 började Nora Ay sin resa inom Siba och senare Netonnet.

– Tack vare ledare som trott på mig har jag fått möjlighet att testa många olika roller och hela tiden blivit utmanad att åta mig nya roliga och utvecklande arbetsuppgifter inom många olika områden, säger hon.

Hon har jobbat med ekonomi, etablering, logistik, projektledning, inköp, ledarskap, marknad, eftermarknad/service, hållbarhet och nu senast PR- och kommunikation.

– Genom nära samarbete med våra ägare, vår företagsledning samt många fantastiska kollegor som passerat genom åren har jag haft förmånen att arbeta med, i mitt tycke, några av Sveriges största visionärer och entreprenörer.

Nu tar resan slut. I oktober lämnar Nora Ay bolaget.

– Efter närmare 19 år kan det vara kul att prova något annat.

Vad ska du göra nu?
– Det vet jag inte riktigt än. Jag vill ge mig själv tid att fundera över vad jag ska eller vill göra.

Hon är inte främmande för en fortsättning inom detaljhandeln.

– Jag tycker att det är riktigt roligt att jobba med retail så det är absolut inget jag utesluter.

Vad tar du med dig från tiden inom bolaget?
– Jag tar med mig många fina minnen, alla lärdomar jag ansamlat och mångåriga vänskapsband som formats med kollegor, partners och andra jag lärt känna genom mina uppdrag, säger Nora Ay.

– Jag tar även med mig den positiva framåtandan och kostnadsmedvetenheten som genomsyrar Netonnet och ser fram emot att följa deras framtida resa.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...