Foto: Shutterstock

Datum klart: Då öppnar Media Markt sitt nya varuhus – första etableringen på fem år

Den 27 september slås dörrarna upp till Media Markts nya varuhus i Täby centrum. ”Vi kommer att fokusera på kundservice”, säger varuhuschefen Fredric Söderberg.
Text: Daniel Norman
Annons:

Market har tidigare berättat att Media Markt satsar i Sverige och öppnar ett nytt varuhus i Täby centrum i höst, den första etableringen på fem år. 

Nu är öppningsdatum klart, den 27 september invigs varuhuset. 

– Jag är väldigt förväntansfull inför öppningen och att välkomna våra kunder till vårt nya varuhus, säger Fredric Söderberg. 

Media Markt har tagit över lokalerna där Cubus tidigare höll till. Sedan i början av sommaren har renovering av lokalerna pågått. 

– Vi kommer att fokusera på kundservice, tilläggstjänser och naturligtvis vårt breda sortiment, säger Fredric Söderberg. 

25 personer ska arbeta i varuhuset. Säljarna kommer att utrustas med surfplattor för att kunna ge bättre service. 

– Surfplattorna kommer att fungera som ett viktigt verktyg när vi guidar kunderna genom hela sortimentet, både det som finns på plats i varuhus och online. Det ligger helt i linje med vår omnikanalstrategi, säger Fredric Söderberg. 

De underlättar också för säljarna att kunna röra sig mellan avdelningarna i stället för att vara beroende av stationära säljdiskar. 

Media Markt har sett en ökad efterfrågan på tilläggstjänster som tv-kalibrering, montering av displayskydd och olika kom igång-tjänster. I varuhuset kommer det att finnas en särskild servicedesk där kunderna kan beställa dessa. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...