Danska systrarna tar konceptet till Stockholm – här öppnar Søstrene Grene

Søstrene Grene intar Stockholm. Efter flera etableringar i södra Sverige öppnar den danska heminredningskedjan nu en butik i Liljeholmstorgets galleria.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

– Vi är mycket stolta över det varma välkomnandet våra kunder har gett oss i andra delar av Sverige, så vi är naturligtvis glada att vi nu kan öppna dörrarna till den första butiken i Stockholm, säger kedjans vd Mikkel Grene i en kommentar. 

Market har tidigare berättat att Søstrarna Grene förra året tryckte på gasen och började etablera fler butiker i Sverige. Då hade kedjan bara tre butiker i Malmö. 

Nu finns kedjan även i Halmstad, Helsingborg och Kristianstad. I slutet av förra veckan kom beskedet att den öppnar en butik i nya Mölndals galleria till hösten. 

Redan innan sommaren öppnar butiken i Liljeholmstorgets galleria. 

– Under de senaste åren har vi fokuserat på att göra vår butiksupplevelse och vår designprofil ännu starkare och vi ser fram emot att visa resultatet till kunderna i Stockholm, säger Mikkel Grene. 

Citycon, som äger gallerian, är glada över tillskottet. 

– Søstrene Grene är ett spännande butikskoncept som stärker gallerians utbud av heminredning, säger Jussi Vyyryläinen, uthyrningschef, som även berättar att Minispa öppnar i gallerian i maj. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...