Cdon börjar låna ut pengar till anslutna e-handlare: ”Det gör oss mer relevanta”

Cdon börjar erbjuda företagslån till de e-handlare som är anslutna till marknadsplatsen. ”Det kan handla om att utöka sortimentet, svara på en snabb trend eller köpa in lager inför en stor kampanj”, säger den kommersiella chefen David Olhed.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

Cdon har i dag drygt 1 000 e-handlaren anslutna till sin marknadsplats.

I ett samarbete med Froda börjar de nu erbjuda dem företagslån.

– Tillsammans med våra handlare tittar vi alltid på hur vi kan vässa vårt erbjudande, där målet är att bli det självklara valet för alla som vill öka sin försäljning online i Norden. Förutom att vi erbjuder en stark försäljningskanal, delar vi även data och insikter för att stötta handlare att växa sin affär i stort. Att koppla på ett smidigt och fördelaktigt företagslån i vårt erbjudande gör oss än mer relevanta samt är något som våra företagskunder efterfrågat, säger David Ohled.

E-handlarna kan enkelt ansöka om lån via verktyget Cdon Connect. Då en kreditprövning redan gjorts på den anslutna e-handlarna kan de få pengarna redan inom 24 timmar.

– I vår bransch finns det många bra skäl till att ta ett företagslån – det kan handla om att utöka sortimentet, svara på en snabb trend eller köpa in lager inför en stor kampanj. Oavsett varför vill vi alltid verka för att förenkla vardagen med smarta lösningar för våra handlare och Frodas företagslån är en förmånlig låneprodukt som vi kan stå bakom, säger David Ohled.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...