Foto: Foto: TV4

Bolist har plockat bort Timells blogg – bryter helt med TV4-profilen

Bygg- och järnhandlarkedjan Bolist har tidigare haft breda samarbeten med tv-profilen Martin Timell. Bland annat har han varit moderator på leverantörsträffar och drivit en blogg på Bolist.se. ”Vi har inte längre några samarbeten med Martin Timell”, säger Mischa Moszkowicz, marknadschef till Market.
Text: Pontus Nyman
Annons:

Bolist har tidigare haft breda samarbeten med tv-profilen Martin Timell. Företaget har bland annat sponsrat tv-programmet Äntligen Hemma och anordnat leverantörsträffar med Martin Timell som moderator. Han har dessutom bloggat på företagets Hemsida.

– Vi har inga samarbeten med Martin Timell längre och bloggen har plockats ned, säger Mischa Moszkowicz.

Så sent som i början av oktober skrev Martin Timell ett inlägg i bloggen. 

Och det blir inga fortsatta uppdrag som moderator.

– Vi har inte haft något samarbete med honom sedan incidenterna och det finns inga sådana strategier inför kommande år. Vi har beslutat att oss att lägga mediapengarna på andra ställen.

Utöver personliga samarbeten med Martin Timell har Bolist sedan länge varit sponsor till den kända TV4-programmet Äntligen Hemma, där Martin Timell är programledare.

– Avtalen skrivs säsong för säsong, och vi har haft första tjing som sponsor till programmet, berättar Mischa Moszkowicz.

Under årets säsong har Bolist varit sponsor, men sedan TV4 valt att plocka bort programmet både ur tablån och från play-tjänsten har sponsringen upphört.

– Det finns inte längre något program att sponsra i år och redan innan incidenten har vi valt att säga upp avtalen. Beslut som bara förstärkts efter höstens incidenter, säger Mischa Moszkowicz.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...