Foto: Shutterstock

Biltema lanserar click and collect: ”Rullas successivt ut under hösten”

Biltema har inlett sin digitala satsning. Tjänsten Mitt Biltema har redan 100 000 användare. Och från hösten kan kunderna köpa online och hämta i valfritt varuhus.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

Market har tidigare berättat att Biltema gör en digital satsning.

Tjänsten Mitt Biltema, som lanserades under första kvartalet, är ett första steg.

– Med Mitt Biltema kan våra kunder skapa och spara sina inköpslistor, få sina kvitton digitalt och inte minst ta del av fantastiska erbjudande, säger marknadschef Johan Gerdevåg till Market.

Allt kunden behöver göra är att registrera sig.

– Vi planerar att kontinuerligt lansera nya tjänster som gör det enklare att vara kund hos Biltema. Inte minst kan vi göra det mer personligt och erbjuda rätt produkter vid rätt tillfälle i rätt kontext.

Hittills har 100 000 kunder registrerat sig.

Fler digitala satsningar väntar under hösten, bland annat lanseras Köp & hämta.

– Våra kunder kan beställa online och hämta sin beställning inom två timmar på valt varuhus. Detta är en ny tjänst som vi successivt kommer att rulla ut under hösten. Vi kommer även att släppa en ny modern app som på ett sömlöst sätt integrerar med Mitt Biltema.

Det tar inte slut där.

– Vi har initiativ planerade som sträcker sig för hösten, men även under hela 2020 och vidare där vi just arbetare med att erbjuda digitala tjänster och verktyg som gör vardagen enklare för våra kunder, säger Johan Gerdevåg.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...