Beskedet från Arket: Vi öppnar i Stockholm till sommaren

Nu bekräftar Arket själva att de öppnar en butik på Drottninggatan i Stockholm, det i början av sommaren. Samtidigt avslöjas det att läget egentligen var tänkt att bli enhet nummer två i staden.
Text: Daniel Norman
Annons:

– Tanken var egentligen att det här skulle bli vår andra Stockholmsbutik. Vi hade otrolig tur som kunde göra om planerna så snabbt efter branden på Biblioteksgatan i november, säger Arket-chefen Lars Axelsson i en kommentar. 

Redan i morse bekräftade H&M att Arket kommer att öppna på Drottninggatan 53 i centrala Stockholm. Därmed blir varumärket sambo med H&M:s nya outlet-koncept som ska öppna på samma adress. 

– Det har lanserats en rad intressanta projekt i kvarteren kring Sergels torg de senaste åren och det känns som att något väldigt spännande är på gång i centrala Stockholm just nu. Vår förhoppning är att den mångfald som våra butiker erbjuder, och inte minst vårt gröna kafé, ska kunna bidra med ännu mer ny energi, säger Lars Axelsson. 

I butiken finns ett utvalt sortiment för herr, dam, barn samt hemmet. Det egna varumärket kompletterad med handplockade produkter från ett femtiotal andra varumärken. 

Kaféet kommer att ligga på gatuplan, utmed Mäster Samuelsgatan.

Samma ämne:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...