Annonsen tog skruv – många vill bli Netonnets nya vd: ”Potentiella kandidater”

Intresset för att bli Netonnets nya vd har varit mycket stort - efter en annons på den egna hemsidan. ”Det kom in en hel del intressanta ansökningar”, säger Nora Ay, PR- och kommunikationschef.
Text: Daniel Norman
Annons:

Market har tidigare berättat om Netonnets lite annorlunda tilltag där kedjan gick ut på sin hemsida och annonserade efter avgående vd Susanne Ehnbåges efterträdare. 

Intresset för jobbet har varit stort, berättar Nora Ay för Market. 

– När vi beslöt oss för att testa detta, minst sagt annorlunda tillvägagångssätt, så hade vi absolut räknat med att få in flera potentiella kandidater och det är kul att se att det faktiskt gav önskat resultat. Det kom in en hel del intressanta ansökningar som vi löpande slussat vidare till rekryteringsbyrån.

Nora Ay, PR- och kommunikationschef för Netonnet Group.

Tror du att er nya vd finns bland de ansökningar ni fick in? 
- Då vi endast har sett de ansökningar som kommit via oss, kan vi härifrån inte se tydlig bild över alla sökanden totalt sett. Men visst är det möjligt att vår framtida vd kan finnas bland de kandidater som skickades in.

Parallellt jobbar en rekryteringsbyrå med att hitta kandidater till jobbet. 

Vad gänder nu? 
- Ansökningstiden gick ut söndagen den 4 mars så nu arbetar rekryteringsbyrån med att gå igenom alla ansökningar, med intervjuer och annat som hör till. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...