All time high för Stockholm Quality Outlet: Rekord i både juni och juli

Stockholm Quality Outlet har haft en rekordsommar. Bäst gick det i juli, då besöksantalet ökade med 47 procent och omsättningen med 23 procent.
Text: Michael Sandsjö
Annons:

När Stockholm Quality Outlet I Barkaby gått igenom siffrorna från den gångna sommaren kan rubriken bara bli en: all time high.
Besökarna har varit fler än ifjol och försäljningen har ökat markant.

I reda siffror kan det översättas med att besöksantalet ökade med 36 % i juni och omsättningen med 20 %. Under juli gick det sedan ännu bättre, med ett besöksantalet på plus 47 % och en omsättningsökning med 23 %.

– Det har varit en oerhört bra sommar för oss och vi är så klart väldigt nöjda med den utveckling som vi ser. Det är roligt att våra kunder uppskattar vårt koncept, utbud och marknadsföring, säger Lena Atterling, Marknadsansvarig på Stockholm Quality Outlet.
Tre butiker har öppnat i Stockholm Quality Outlet under sommaren. United Colors of Benetton, Puma och Skechers har alla bidragit till den positiva utvecklingen.

– De målen vi satte upp för 2017 kommer uppnås med god marginal. Den positiva utveckling som vi ser på Stockholm Quality Outlet ger oss också möjlighet att fortsätta arbeta vidare med nästa steg. För oss är det viktigt att ligga i framkant och aldrig sluta att utvecklas, säger Johan Öhlund Lagerdahl, på Triuva, i ett pressmeddelande.


   

Samma ämne:
Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...