Akademibokhandeln kan vinna designpris för sin e-handel: ”En stor ära"

Akademibokhandelns webbplats är nominerad till designpris. ”Det är givetvis en stor ära”, säger försäljningschef Maria Edsman.
Text: Daniel Norman

Akademibokhandeln har nominerats till Svenska Designpriset i kategorin digitalt e-handel. 

– Det bästa priset vi kan få är självklart från våra kunder som hör av sig och tycker att vår webbplats med tillgänglig e-handel är användarvänlig och inspirerande. Men det är givetvis en ära att vi nu också blivit nominerade till Svenska Designpriset, säger Maria Edsman i en kommentar.

E-handeln lanserades förra året. Förutom vanliga funktioner som sök och möjligheten att se i vilken butik boken finns tillgänglig kan kunden reservera en bok, inspireras och få boktips från Akademibokhandelns personal. 

– En stor del av alla bokköpare handlar både i fysiska butiker och på nätet, det är situationen som styr. Därför har det varit viktigt för oss att ge våra kunder möjlighet att handla hur och när de vill hos oss. I vårt omnikanalerbjudande har webbplatsen och dess utformning en stor betydelse för den sömlöst upplevelse vi vill kunna erbjuda våra kunder, säger Maria Edsman. 

Den 19 oktober presenteras vinnarna av Svenska Designpriset. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...