Foto: Foto: Mikael Sydner

Åhléns satsar på flexibla hemleveranser: ”Stor konkurrens i dag”

Åhléns börjar leverera från sin e-handel samma dag. Till en början enbart i Stockholm. Samtidigt utökar varuhuskedjan valfriheten vad gäller kvällsleveranser.
Text: Daniel Norman
Annons:

– Konkurrensen på e-handelsmarknaden är stor i dag och det är viktigt att möta dagens kunder med bra service och leveransvillkor för att underlätta köpresan, säger e-handelschefen Cecilia Mortimer. 

Kunder som beställer från Åhléns kan få sina varor levererade hem till bostaden. 

Nu öppnar varuhuskedjan för leveranser samma dag för beställningar gjorda innan klockan 12. Kunden får då varorna under kvällen till en kostnad av 69 kronor. Tjänsten är än så länge bara tillgänglig i Stockholmsområdet. 

Till en kostnad av 49 kronor kan kunden få varorna levererade nästa dag. Tjänsten är tillgänglig i hel Sverige fast med geografiska begränsningar. 

Kunden kan också välja att få varorna levererade hem inom tre till fem dagar. Kunden får då välja en tid som passar. Tjänsten kostar 59 kronor men är gratis för beställningar över 500 kronor. Även här finns geografiska begränsningar. 

Åhléns smygstartar med leveranser samma och nästa dag under två veckor nu i november för att sedan köra igång på allvar efter nyår. 

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...