måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera
Innehåll från nShift

nShift stödjer fossilfria leveranser i Sverige

nShift är glada över att nu kunna berätta om sitt stöd till Svensk Handels kampanj för att främja fossilfria e-handelsleveranser över hela Sverige.

Publicerad: 12 maj 2023, 13:26


Branschöverenskommelsen för fossilfri leverans lanserades av Svensk Handel tillsammans med Alliance for Sustainable Ecommerce (ASTER) i oktober 2022. Målet är att hjälpa kunder att göra informerade val genom att uppmuntra handlare och transportörer att följa en definition av fossilfri leverans som accepteras av hela branschen. 

Enligt forskning från Svensk Handel föredrar de flesta kunder - särskilt yngre personer - att handla från företag som de uppfattar som hållbara. Men begrepp som "grön", "hållbar" och "fossilfri" har spritt sig lite okontrollerat under de senaste åren, vilket har lett till viss förvirring bland kunderna. 

Svensk Handels arbete med att bygga branschkonsensus kring fossilfria leveranser kommer att underlätta för kunderna att göra de bästa valen - för sig själva och för miljön. 

Flera svenska handlare, onlinebutiker och andra företag har redan skrivit på. nShift kommer att möjliggöra för handlare och transportörer som skrivit på överenskommelsen att markera fossilfria leveransalternativ i sina checkouter. 

Med hjälp av den nya Badges-funktionen i nShift Checkout kommer handlare tydligt att kunna identifiera fossilfria leveransalternativ för kunderna, vilket hjälper till att göra leveransvalet snabbt och intuitivt. Det innebär att nShift Checkout kan hjälpa handlare och webbutiker att förbättra sin hållbarhet - samtidigt som de ökar konverteringsgraden och försäljningen. 

nShifts helhetslösning för leveranshantering, som inkluderar nShift Checkout, ger handlare och webbutiker möjlighet att erbjuda fantastiska leveransupplevelser. Handlare och webbutiker som använder flera delar av nShifts produktsvit drar nytta av ökad kundkonvertering, försäljning och lojalitet, samtidigt som de bidrar till en minskad miljöpåverkan. 

Boka en demo här

Om nShift
nShift är den världsledande leverantören av lösningar för leveranshantering i molnet som möjliggör friktionsfri leverans och retur av nästan en miljard försändelser i 190 länder årligen. nShifts programvara används globalt av e-handel, detaljhandel, tillverkning och 3PL-avsändare. Företaget har sitt huvudkontor i London och Oslo. Det har över 500 anställda på kontor i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Storbritannien, Polen, Nederländerna, Belgien och Rumänien.

nshift.com

Texten är en annons från nShift