Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Varuhuschef till Biltema i Södertälje

Biltema, Södertälje (Vasa)

Ansök nu

Vill du bli en del av Biltema och hela familjens varuhus? I så fall har du nu möjligheten att bli varuhuschef i Södertälje. Biltema grundades 1963 som ett postorderföretag med inriktning på bildelar och har idag inte mindre än 60 varuhus i Sverige med över 2 000 medarbetare. Förutom en stark expansionstakt med nya varuhus i Norden har även sortimentet gått från bildelar till över 19 000 artiklar inom produktområden som hem, fritid, bygg, verktyg, kontor, teknik och självklart bil och bilvård.

SOM VARUHUSCHEF

Hos Biltema kommer du att driva försäljningen tillsammans med ditt team som består av din ledningsgrupp, avdelningsansvariga och butiksmedarbetare. Här arbetar du i en kedja vars affärskoncept präglas av lokalt entreprenörskap, stora volymer och korta beslutsvägar. Genom att inkludera och skapa delaktighet driver du tillsammans med ditt team verksamheten efter lokala förutsättningar med stor frihet och ansvarstagande. Du är en viktig kulturbärare och en närvarande ledare som aktivt deltar i arbetet i varuhuset, på lagret och i mötet med kunden. Med din handlingskraft och flexibilitet tar du dig an de utmaningar som kan uppstå och vädersätter att den ena dagen inte är den andra lik. Vi vill att det ska vara enkelt både för dig som jobbar på Biltema som för våra kunder. Genom ditt ledarskap kommer därför varuhuset präglas av ordning och reda med välfyllda hyllor samt medarbetare som sätter kunden i fokus. Du tycker att arbetsmiljöfrågor är viktigt och du arbetar dagligen med att förbättra arbetsplatsen och göra den trygg och säker för såväl medarbetare som kunder.

OM DIG

  • Du har minst 5 års erfarenhet som Butikschef eller Varuhuschef inom detaljhandeln, gärna erfarenhet av stora volymer.

  • Du började din karriär som säljare och därefter har du haft olika ledande befattningar.

  • Du har goda kunskaper inom arbetsrätt med erfarenhet av fackliga förhandlingar.

  • Du har erfarenhet av arbetsmiljöarbete och arbetsmiljörätt.

  • Du är en självgående, prestationsorienterad och tydlig ledare som har en förmåga att motivera, entusiasmera och utveckla dina medarbetare.

  • Du är affärsorienterad och arbetar strukturerat mot tydliga mål.

  • Du delar Biltemas värderingar 

    Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.

 SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022.10.09
ARBETSPLATS/PLACERING: Biltema Södertälje
ANSTÄLLNINGSFORM: Provanställning 6 månader - Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
LÖN: Individuell lönesättning
ARBETSTIDER: Varierar över veckan, samt arbete var fjärde helg
HAR DU FRÅGOR KRING TJÄNSTEN KONTAKTA: HR Generalist, Therese Nilsson, therese.nilsson@biltema.com

Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen att ladda upp ditt CV samt Personliga brev på Biltemas hemsida. Urval kommer att ske löpande och anställning kan därför ske innan annonsens eventuella slutdatum. Vänta därför inte för länge med att registrera din ansökan.

Biltema har gjort ett medvetet medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.Publicerad 2022-09-20

Ansök nu