Utvalda lediga tjänster

Hemmakväll söker ny vd

Hemmakväll står inför en fortsatt utveckling och framtidstron är stark. Hemmakväll har stor tillväxtpotential och erbjuder ett starkt koncept till sina kunder och affärspartners. Som vd har du ansvaret att på ägarens uppdrag driva, utveckla och leda bolaget enligt fastställd affärsplan.

Läs mer »

Hemtex HK söker Lönespecialist

Du arbetar tillsammans med en kollega med hela löneprocessen. Ni har ett gemensamt ansvar för butiker och servicekontor och hanterar tillsammans ca 900 löner. I tjänsten ingår även övrig administration, rapportering och framtagande av statistik. 6 månaders vikariat till huvudkontoret i Borås.

Läs mer »

Butikschef - Iittala Outlet Gustavsberg

Som butikschef har du ansvaret för att varje kund känner sig välkommen till en inspirerande butik där vi ger den bästa kundservicen, varje dag. Du brinner för färg, form och komposition och har ett öga för det kommersiella. Utöver sedvanligt resultat- och personalansvar, pushar och inspirerar du dina medarbetare till utveckling och vilja att ge det lilla extra för kunden.

Läs mer »

Swedol i Östersund söker Butikschef

Är du en driven butikschef som vill jobba med B2B i en helt nybyggd Swedol butik? Vi söker dig som vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar, hög service och med goda framtidsutsikter!

Läs mer »

Extrajobb för Specsavers butiker i Göteborg

Retail Staffing startar nu upp en bemanningspool för Specsavers butiker i Göteborg!
På Specsavers kommer du arbeta extra som butikssäljare, i en butikskedja som satsar mycket på sin personal samt erbjuder interna utbildningar. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som butikssäljare inom optikbranschen. 

Läs mer »

Lediga tjänster

Karriärsnyheter