Utvalda lediga tjänster

Plantagen Farsta/Sköndal söker butikschef

Som Butikschef på Plantagen har du totalansvar for butikens drift, personal, kunder samt budget- och resultatuppfyllelse. Du har en operativ roll och du drivs av att få vara ansvarig för sälj - och kundbemötandet. I ditt ansvar ingår också att skapa en kommersiell och inspirerande butik för att leverera det optimala kundmötet.

Läs mer »

Jula söker Projektledare till Inhouse

I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för projektet, du leder projektgruppen, planerar, koordinerar, implementerar och följer upp kreativa kommunikationsuppdrag. Du ansvarar också för att säkerställa att kommunikationen följer Julas Brand Book som innefattar formatstrategi, varumärkesplattform samt grafisk manual och bildmanér. 

Läs mer »

Twilfit söker Försäljningschef

Som försäljningschef får du både en operativ och strategisk roll och till din hjälp har du ett säljteam med två Teamcoacher och 57 butikschefer. Du kommer att vara ansvarig för våra butiker både avseende omsättning och genomförande av våra strategiska och operativa mål. 

Läs mer »

Touchtech söker CRO / Försäljningschef

Som Chief Revenue Officer/Försäljningschef har du en nyckelroll inom företaget och förväntas på ledningsgruppsnivå vara med och fastställa den övergripande företagsstrategin. Ditt arbete kommer att sträcka sig från att bygga säljteamet, se till att vi har rätt försäljningsaktiviteter för våra olika erbjudan, till att förbättra företagets strategi

Läs mer »

NJIE söker Innovationschef

Som innovationschef har du en nyckelroll i företagets fortsatta affärsutveckling med fokus på både befintliga produktgrupper samt nya produktområden och marknader. Du kommer ha ett nära samarbete med våra produktionsenheter, försäljning och vår marknadsavdelning. Du ansvarar för innovationsavdelningen och har personalansvar för 4 personer.

Läs mer »

Webhallen söker Butikschef till Bredden Sollentuna

Som Butikschef har du personal-, budget och driftansvar för din butik, i den aktuella butiken jobbar det ca 15 medarbetare och i anslutning till butiken finns även vårt centrallager. Du tar fullt ansvar för din verksamhet genom att coacha och entusiasmera dina medarbetare, bidra med struktur och tydlighet samtidigt som du jobbar mot uppsatta försäljningsmål.

Läs mer »

Lediga tjänster

Karriärsnyheter