Utvalda lediga tjänster

Byggmax Söker Platschef till Eskilstuna

Byggmax Platschefer har förmågan att peppa sina medarbetare att ge 100 %, skapa strålande affärer och mycket nöjda kunder. Därför ser vi att du har vana av att leda andra och hålla högt engagemang, samtidigt som du är säljinriktad, gärna med erfarenhet från detaljhandeln.

Läs mer »

Guess i Emporia söker butikschef

Som butikschef ansvarar du för att driva butiken och dess resultat i enlighet med företagets affärsidé, policies och budget. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete som butikschef inom modebranschen. Att vara butikschef hos oss är en dynamisk tjänst som kräver att du sätter kund främst och prioriterar försäljningen men du måste också inspireras av de affärsmässiga i tjänsten såsom, produktkunskap, exponering, ekonomi och schemaläggning. 

Läs mer »

Store Manager Maya Maya Sturegallerian

A Swiss Outdoor company, specialized in technical outdoor clothing for men and women. As a local fashion and sports expert, you will communicate with customers and advise them on the appropriate outdoor outfit. You will work to create positive customer satisfaction, obtain and maintain client loyalty, while expanding our brand presence in Sweden.

Läs mer »

Mio söker Kampanjprojektledare Butik!

Du kommer att utifrån fastlagd marknadsplan ansvara för utveckling och framtagning av exponeringslösningar för Mios butikskampanjer. Planera, genomföra och utveckla den centrala pris- och kampanjkommunikationen. Du arbetar förmodligen i dag inom Butikskommunikation/Visual merchandising och har en utpräglad känsla för vad som fungerar i butik med en mångårig erfarenhet av att hantera kampanj i butik och projektledning.

Läs mer »

Jula söker Projektledare till Inhouse

I rollen som projektledare har du det övergripande ansvaret för projektet, du leder projektgruppen, planerar, koordinerar, implementerar och följer upp kreativa kommunikationsuppdrag. Du ansvarar också för att säkerställa att kommunikationen följer Julas Brand Book som innefattar formatstrategi, varumärkesplattform samt grafisk manual och bildmanér. 

Läs mer »

Centro Kakel & Klinker söker Produkttekniker!

Vi söker dig som har ett genuint intresse inom undermaterial/byggkemi och med en hög ambition att utveckla såväl dig själv som vår verksamhet och vårt produktsortiment. Du trivs med att arbeta i en dynamisk och fartfylld miljö och genom ett strukturerat och proaktivt arbetssätt har du också en förmåga att prioritera och fatta beslut när det krävs. 

Läs mer »

Lediga tjänster

Karriärsnyheter