Utvalda lediga tjänster

Byggmax Söker Platschef till Halmstad

Vill du hjälpa människor förverkliga sina projektdrömmar genom ett inspirerande ledarskap?
Byggmax affärsidé är att sälja byggmaterial av hög kvalitet till lägsta möjliga pris för att ge människor råd och möjlighet att nå sina byggdrömmar.

Läs mer »

Home Furnishing Nordic söker Visual Merchandiser

I rollen som Regional Visual Merchandiser kommer du att arbeta inom kedjorna, Trademax, Chilli och Furniturebox – i dag totalt 18 butiker från Malmö i söder till Sundsvall i Norr. I uppdraget ingår att verka för att optimera kundupplevelsen i butik. 

Läs mer »

Swedish match söker relationsskapande utesäljare

Fokus ligger på att tillsammans med kunden hitta lösningar för att öka lönsamheten hos båda parter. Du kommer även ha stort fokus på att introducera nya produkter på marknaden. Swedish Match tror på relationer där båda parter är nöjda vilket gör att du som säljare kommer jobba mycket mot befintliga kunder men även nya kunder.

Läs mer »

Jula Töcksfors söker Varuhuschef

Som Varuhuschef företräder du Jula som arbetsgivare och har direkt ansvar för personal, varuhusdrift och resultat. Du är ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Detta gör du bland annat genom att skapa rätt förutsättningar för dig och dina medarbetare att ge bästa tänkbara kundservice och nå uppsatta mål. 

Läs mer »

Lediga tjänster

Karriärsnyheter