Utvalda lediga tjänster

Optiker för delägarskap/partner till Göteborg

Är du en Optiker som vill utveckla branschen och ditt egna team, där du får äga och driva din egna verksamhet tillsammans med en erfaren retailer? I så fall finns fantastiska möjligheter inom Specsavers. Din viktigaste uppgift är att ta det kliniska ansvaret i butiken, att säkerställa att kvalitetsnormerna uppfylls, både för de synundersökningar du själv utför men även för det kliniska arbete som de anställda optikerna gör.

Läs mer »

Mio AB söker Marketing Automation Specialist

Som Marketing Automation Specialist kommer du bl.a. jobba med följande:

  • Skapa förslag och taktik på kunddialogprogram baserat köpbeteende och kundlivscykel.
  • Implementera och administrera kunddialogprogram Mios CRM-/marketing automation verktyg.
  • Analysera data för att skapa hypoteser och grund till nya eller utvecklade kunddialogprogram.
Läs mer »

Jula Eskilstuna söker Varuhuschef

Rollen innebär att du analyserar, planerar, utvärderar och följer upp verksamheten. Du är ansvarig för att forma din ledningsgrupp, rekrytera rätt medarbetare, personalplanera samt att utveckla ett starkt team som tar sig mot uppsatta mål.

Läs mer »

ETON - Store Manager Sturegatan i Stockholm

As a Store Manager at ETON you will find yourself in a dynamic, fast paced and international retail environment. Your role will be pivotal in the development of Eton’s future retail concept. Your ideas will be heard, and you will help create Eton retails recipe for success.

Läs mer »

Swedol söker Regionchef till norra Sverige

I rollen som Regionchef Butik ansvarar du för ca 15 Swedol- och Grollsbutiker med en omsättning på ungefär 500 Mkr. Du ansvarar för regionens resultat och arbetar tätt med butikscheferna för att utveckla butikerna och optimera lönsamheten både i butik och i regionen. 

Läs mer »

Lindex Östersund söker Butikschef

Vi söker en butikschef med starkt affärsmannaskap, entreprenörskap och som vill utveckla andra. Som butikschef är du ytterst ansvarig för att driva, utveckla och uppnå butikens lönsamhet samt utveckla Lindex framåt.  I detta ingår budget-, personal-, arbetsmiljö- och säkerhetsansvar. 

Läs mer »

Lediga tjänster

Karriärsnyheter