Utvalda lediga tjänster

Optiker för delägarskap/partner till Göteborg

Är du en Optiker som vill utveckla branschen och ditt egna team, där du får äga och driva din egna verksamhet tillsammans med en erfaren retailer? I så fall finns fantastiska möjligheter inom Specsavers. Din viktigaste uppgift är att ta det kliniska ansvaret i butiken, att säkerställa att kvalitetsnormerna uppfylls, både för de synundersökningar du själv utför men även för det kliniska arbete som de anställda optikerna gör.

Läs mer »

Netto Falköping söker Butikschef

Som butikschef på Netto ansvarar du för den dagliga driften i butiken samt resultatutveckling. Tillsammans med dina medarbetare deltar du aktivt i det dagliga arbetet. Som butikschef ansvarar du också för den administrativa driften samt har personalansvar för medarbetarna i butiken. Du anställer, utvecklar och motiverar dina butiksmedarbetare. 

Läs mer »

Iittala Outlet - säljare till ny butik i Barkaby

Iittala Outlet öppnar en ny butik i Barkarby i slutet på juni. Iittala Outlet söker 10st butikssäljare som brinner för service och försäljning och som har som ambition att alltid överträffa kundens förväntningar. Personlig försäljning och kundservice, kassaarbete, upplockning och påfyllning av varor mm.

Läs mer »

Mio AB söker Marketing Automation Specialist

Som Marketing Automation Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bl.a. att bestå av:

  • Skapa förslag och taktik på kunddialogprogram baserat köpbeteende och kundlivscykel.
  • Implementera och administrera kunddialogprogram Mios CRM-/marketing automation verktyg.
  • Analysera data för att skapa hypoteser och grund till nya eller utvecklade kunddialogprogram samt löpande följa upp och analysera utfallet av dessa.
Läs mer »

Jula Hudiksvall söker Varuhuschef

Som Varuhuschef företräder du Jula som arbetsgivare och har direkt ansvar för personal, varuhusdrift och resultat. Du är ansvarig för att maximera försäljningen och lönsamheten i varuhuset samt följa upp resultaten. Vi söker dig som drivs av ledarskap och motiveras av att coacha, leda och utveckla medarbetare mot uppsatta mål! 

Läs mer »

STHLM BLVD söker säljare till Mood-gallerian!

Vi söker dig som älskar försäljning och service. Du gillar att ge STHLM BLVD:s kunder hjälp att hitta fina kombinationer och sin allra bästa stil. För oss är det viktigt att du är bra på att skapa god kontakt med kunden och ge dem riktigt goda stylingtips.

Läs mer »

Lediga tjänster

Karriärsnyheter