Utvalda lediga tjänster

Webhallen söker Customer Care Manager

Som Customer Care Manager (CMM) har du personal och driftansvar för både kundtjänst- och serviceavdelningen. Vidare är du involverad i strategiska beslut så som införandet av nya rutiner och processer, samt implementering av nya verktyg, samtidigt som du hanterar operativa frågor. Målet är att skapa en kundtjänst och kundservice i världsklass och som CCM är man en nyckelperson kopplat till detta arbete såväl som inom organisationen.

Läs mer »

VD till Yrkes och Profilkläder

Som VD har du ansvaret att på ägarens uppdrag driva, utveckla och leda bolaget enligt fastställd affärsplan. Arbetet som VD innebär vidare att du är operativ ledare med ett brett ansvarsområde för verksamhetens olika funktioner samt för ett långsiktigt affärsutvecklingsarbete. Du kommer att utgå från någon av enheterna som ligger runt Västra Götaland eller Uppsala. Resdagar uppgår till 2-3 dagar i veckan.

Läs mer »

Venue Retail Group söker Senior Löneadministratör

Som Senior Löneadministratör har du huvudansvaret för hela löneprocessen för våra bolag i Sverige samt för de outsourcade lönerna i Norge. Tillsammans med en kollega hanterar du ca 600 svenska löner i månaden, mestadels timlöner, vi har Agda PS som lönessystem och Quinyx som schemaläggning- och tidrapporteringssystem.

Läs mer »

Lyko söker CFO

Som en del av Lykos ledningsgrupp är du ansvarig för bolagets utveckling. Du deltar i att utveckla bolagets strategier och finansiella planer för områden som du har, såväl direkt, som indirekt ansvar för. Rollen är övergripande ansvarig för bolagets finansiella processer med tyngdpunkten på affärsstödjande aktiviteter. I ditt ansvar ligger att sätta ramar i budgetprocessen och för investeringsvolym. Därutöver ansvar för att säkerställa att bolaget investerar på optimalt sätt samt att följa upp genomförda investeringar. 

Läs mer »

Webhallen söker Customer Care Manager

Som Customer Care Manager (CMM) har du personal och driftansvar för både kundtjänst- och serviceavdelningen, avdelningarna utgör nyckelfunktioner inom organisationen och sysselsätter ca 20 medarbetare varav två av dessa är Teamleaders för respektive avdelning. I rollen som CCM rapporterar du direkt till Customer Care Director.

Läs mer »

Granit söker Quality Assurance/Q&A Specialist

Du ska ansvara för den inbyggda kvaliteten av en produkt eller en process. Säkerställa att alla quality assurance (Q&A) verktygen är installerade i processerna. Underhålla och uppdatera existerande system både gällande produkt och leverantör. Vi letar efter dig med teknisk utbildning på högskolenivå alternativt tekniskt gymnasieutbildning. Du har en flerårig bakgrund av kvalitetsarbete inom inköp med dokumenterad erfarenhet. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav.

Läs mer »

Lediga tjänster

Karriärsnyheter