fredag2 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Mässhallen blir världens största paketombud – när Postnord rustar för rekordhöga mängder

Publicerad: 26 november 2020, 08:49

Stockholmsmässan förvandlas till världens största paketombud. ”Postnord vill göra allt vi kan för att förhindra en ökad smittspridning under en intensiv period då det väntas rekordhöga mängder paketleveranser”, säger Mathias Olsson, chef för ombudsnätet.

Ämnen i artikeln:

PostnordLeveranser

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Från och med i dag och fram till 23 november kan Stockholmarna hämta sina paket vid Stockholmsmässan i Älvsjö, utan att lämna bilen.

Den 25 000 kvadratmeter stora mässhallen förvandlas till et paketombud med drive thru.

– I denna pandemi vill Postnord göra allt vi kan för att förhindra en ökad smittspridning under en intensiv period då det väntas rekordhöga mängder paketleveranser. Med den enorma yta som Stockholmsmässan tillhandahåller kan vi ta emot och förvara en stor mängd paket och samtidigt erbjuda våra kunder säker upphämtning av paket och inlämning av returer, säger Mathias Olsson.

Postnord tittar på möjligheten att öppna fler alternativa ombud andra delar av landet samt på att hitta digitala lösningar för att minska trängseln.

– Vi ställer nu om så snabbt vi kan för att hitta lösningar som kan hjälpa våra kunder att hämta ut sina paket så säkert som möjligt. Samarbetet med Stockholmsmässan gick i lås väldigt snabbt och vi undersöker nu andra möjligheter för att öppna upp fler nya lösningar och ombud i flera delar av landet, säger Mathias Olsson.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev