Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

John Henric satsar på logistik – flyttar in i automatiserat lager

Publicerad: 6 maj 2022, 07:56

Foto: Helena Tell

Modeföretaget John Henric inleder ett logistiksamarbete med Nowaste Logistics. ”Vi får nu den flexibilitet och skalbarhet i logistiken som krävs”, säger vd John Ekström.

Ämnen i artikeln:

ModeLager

JF


John Henric ingår ett logistiksamarbete och flyttar in i  Nowaste Logistics automatiserade lager i Helsingsborg. 

– Vi satsar på att fortsätta den resa vi inlett och för att säkerställa att vi har rätt förutsättningar i alla led så var vi i behov av att ta nästa steg logistiskt. Samarbetet vi inleder med Nowaste känns helt rätt och vi får nu den flexibilitet och skalbarhet i logistiken som krävs, säger John Ekström, grundare och vd på John Henric. 

John Henric har haft en 80-procentig tillväxt under det senaste året, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Målsättningen är nu att bli det varumärket för herrmode. 

Nowaste kommer nu hantera logistiken för John Henric, vilket innefattar hantering av varuflöden mot butik, marknadsplattformar och konsument. Även returhanteringen kommer skötas vi lagret i Helsingborg.

– Det är väldigt roligt att vi får bli en del av deras resa. Det som John och Nicklas startat och drivit är ett riktigt häftigt bolag och det blir spännande att få följa med på nära håll, säger Jesper Brandin, försäljningschef på Nowaste Logistics. 

 

 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev