Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Här framtidssäkrar Kicks affären: ”Stötta en fortsatt lönsam tillväxtresa”

Publicerad: 29 augusti 2022, 06:24

En skissbild över Kicks omnilager i Rosersberg utanför Stockholm.

Foto: Pressbild

Nu har Kicks börjat bygga sin nya omnilager i Rosersberg utanför Stockholm. ”Det kommer att framtidssäkra vår affär”, säger operativa chefen David Heeroma i en kommentar.


Ämnen i artikeln:

Kicks

Nu har Kicks tagit det första spadtaget till sitt nya omnilager. Platsen är Rosersberg utanför Stockholm. Tanken är att det nya lagret ska hantera varuförsörjningen till så väl fysisk butik som e-handel. 

LÄS OCKSÅ: Kicks vd om faktorerna bakom lyftet: ”2021 bjöd på rejäla svängningar”

– Vårt nya lager kommer att framtidssäkra Kicks affär och det är glädjande att implementeringen löper på enligt plan. Nästa viktiga milstolpe är när vi påbörjar installationen av automation inne i lagret i november. Automationslösningen, som är baserad på den senaste tekniken, kommer ge oss en kraftigt förbättrad produktivitet och skalbarhet för att stötta en fortsatt lönsam tillväxtresa många år framåt, säger David Heeroma i en kommentar. 

LÄS OCKSÅ: Freddy Sobin om hårda arbetet bakom omnikanalresan: ”Det finns ingen silverbullet”

Anläggningen kommer att bli 29 000 kvadratmeter stor. Den tillsammans med lösningen som innebär att e-handelsorders kan plockas i butik, kommer att innebära snabbare ledtider för kedjan. 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

Kicks

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev