Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Bagaren och Kockens recept inför julen: ”Direkt nödvändighet”

Publicerad: 18 november 2021, 14:25

Christina Ståhl är vd för Bagaren och Kocken.

Foto: Pressbild

Med dubbelt så stora lokaler och utökad personalstyrka på plats står Bagaren och Kocken redo för att möta året mest hektiska försäljningsperiod.

Ämnen i artikeln:

Bagaren och KockenE-handel

Helen Preutz (tjänstledig)

helen.preutz@bonniernews.se


I våras berättade Market att e-handlaren Bagaren och Kocken som säljer köksmaskiner, köksredskap och hushållsrobotar skulle flytta till nya större lokaler.

Nu står det nya lagret i Torslanda i Göteborg som är cirka 16 000 kvadratmeter stort, och alltså dubbelt så stort som det förra, klart.

De nya större lokalerna är, enligt vd Christina Ståhl, en nödvändighet för bolaget som växer så det knakar. Under 2020 fördubblades närapå omsättningen jämfört med året före och enligt Markets kartläggning av de 200 största e-handlarna har bolaget inte långt kvar till miljardomsättning.

– Flytten har varit direkt nödvändig för att vi ska kunna ta hand om ett växande sortiment, personalstyrka och försäljning, säger Christina Ståhl. 

Lager och kontor ligger även fortsättningsvis i anslutning till varandra. Den kraftiga tillväxten har även gjort att man sett ett behov att rekrytera på tjänstemannasidan. För att kunna husera de nya medarbetarna har även kontorsytan utökats.

Med såväl det nya lagret och de nya medarbetarna på plats är bolaget nu redo för årets mest hektiska försäljningsperiod, säger Christina Ståhl.

– Vi är peppade för att julsäsongen äntligen är här. Vi ser fram emot att kunna bidra till köksglädje i hela Norden och hjälpa våra kunder att lyckas och ha kul i köket.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev