onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Logistik

Apotea erbjuder fossilfria leveranser i ett 30-tal städer: ”Måna om att skicka hållbart”

Publicerad: 17 augusti 2020, 12:26

Apotea börjar leverera fossilfritt i ett 30-tal svenska städer. ”Vi är väldigt måna om att våra paket skickas på ett hållbart sätt”, säger vd Pär Svärdson.

Ämnen i artikeln:

ApoteaApotekLeveranser

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


I en gemensam satsning erbjuder Apotea i samarbete med Best Transport fossilfria hemleveranser till sina kunder i ett 30-tal städer.

– Apotea skickar ut tiotusentals paket varje dag och vi är väldigt måna om att våra paket skickas på ett hållbart sätt. Därför arbetar vi nära fraktbolagen med att utveckla bra transportalternativ, så att vi nu kan erbjuda fossilfria hemleveranser med Best Transport känns jättekul, säger Pär Svärdson i en kommentar.

Utöver storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö kommer fossilfria hemleveranser också att erbjudas i städer som Uppsala, Jönköping, Växjö, Enköping, Helsingborg, Hässleholm, Ystad, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg

– Vårt nära samarbete med Apotea möjliggör att vi kan ta ett gemensamt krafttag för att nå målet om en hållbar e-handel. Vi på Best Transport är oerhört stolta över att vi, genom ett intensivt och omfattande arbete, i dag kan säga att vi är fossilfria i stora delar av landet. Vi är långt ifrån klara men har kommit en bra bit på vägen, säger Best Transports vd Niklas Knight.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev